Totaalrenovatie van uw dak en gevel

isolatie, vocht & ventilatie, dak, gevel | Ecocoon - Ecologisch cocoonen Lad dakwerken

Ons familiebedrijf, met hoofdzetel in Geetbets bij Rummen, is al jarenlang gespecialiseerd in het isoleren en renoveren van de volledige buitenschil van de woning.

Ons zusterbedrijf LAD dakwerken heeft daar bovenop nog eens méér dan 30 jaar ervaring in de sector.

Dakisolatie

Uw dak is verliespost nummer 1 wanneer het op energie aankomt. Een geïsoleerd dak levert u een gigantische energiebesparing op. Wij isoleren uw dak tot in de puntjes. Indien nodig werken wij uw dak in zijn geheel af met dakpannen – al dan niet geïntegreerd met zonnepanelen – of met het door u gewenste materiaal. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Leisteen dak
Gevelbekleding Hout & Leien

Buitenmuur isoleren en nieuwe gevel

Ook via de muren verdwijnt er veel warmte naar buiten. Wij bieden de mogelijkheid om uw buitenmuur te isoleren en gelijktijdig de gevel een nieuwe look te geven. U kiest het gewenste materiaal, u heeft de keuze af te werken met stijlvolle steenstrips, authentieke kalei, strakke crepi of een andere afwerking.

Spouwmuurisolatie

Is uw spouwmuur voldoende dik genoeg? Dan is het mogelijk om de spouwmuren te isoleren. Dat doen we met speciale EPS-parels, en volgens het door ons zelf ontwikkelde, vernieuwende en gepatenteerde isolatiesysteem.

Isolatie 4 huizen

Totaalrenovatiebonus

Ben je van plan om meer dan drie energiebesparende maatregelen te nemen? Dan kan je rekenen op de totaalrenovatie-bonus*. Dakisolatie en isolatie van de buitenmuren staan alvast mee in het rijtje van zeven energiebesparende investeringen.

Wij helpen u met de aanvraag van uw premies of bonus.

Lad dakwerken

Bij aanvraag van offerte voor 30 september 2017 en uitvoering van de werken voor 31 december 2017 mag u rekenen op een extra voordeel van 5%.

 

 

Uw naam*

Uw e-mail*

Adres*

Telefoonnummer*

Uw renovatie*

Regio*

Onderwerp*

Uw bericht

Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.