Onze aanpak

Plaatsing isolatie: hoe gaan we te werk?

De plaatsing van uw isolatie moet af zijn. Omdat uw woning de beste bescherming verdient. Daarom gaan wij altijd en overal aan de slag op basis van grondige diagnose én betrekken wij u vanaf het begin bij de werken. Zodat u op elk moment op de hoogte bent van de stand van zaken. Want niet alleen onze isolatie is dus duurzaam, ook de relatie met onze klant moet dat zijn!

Van analyse tot plaatsing

Wie kiest voor isolatiespecialist Ecocoon, kiest voor kwaliteit. Bij ons bent u zeker van:

 • Gratis en grondige diagnose
  Hebt u een probleem in uw woning? Wilt u meer informatie over de plaatsing van isolatie, dakbedekking, gevelbekleding of een waterwerende oplossing? Sowieso komen wij eerst langs voor een gratis diagnose, die u gemakkelijk aanvraagt via mail, (gratis) telefoon of deze website. Vervolgens maken we zo snel mogelijk een afspraak, waarbij een energiedeskundige van Ecocoon een grondige opmeting en analyse uitvoert. Op basis daarvan krijgt u isolatieadvies op maat, gekoppeld aan een gedetailleerde offerte. Aan u om vervolgens al dan niet voor ons te kiezen.
 • Een uitgewerkt isolatiedossier
  Gaat u akkoord met de oplossing die wij voorstellen? Dan stellen we met de grootste zorg een dossier samen. We kijken er ook op toe dat onze voorgestelde oplossing in alle opzichten beantwoordt aan de ATG-normering (technische goedkeuring die noodzakelijk is voor het verkrijgen van subsidies).
 • Uitvoering tot in de puntjes
  Plaatsing van isolatie is secuur werk, waarbij zelfs het kleinste detail belangrijk is. Daarom worden de werken uitgevoerd door onze eigen geschoolde en gecertificeerde vakmannen. Ze respecteren bij de uitvoering van de opdracht alle nodige normeringen inzake veiligheid en kwaliteit.
 • Minutieuze controle en oplevering
  Goede dienstverlening betekent niet alleen een kwalitatief hoogstaande uitvoering, maar ook een grondige ‘check’. Voor u als klant is dit het perfecte moment om uw eventuele vragen en opmerkingen te laten horen. Eenmaal opgeleverd, start onze garantieperiode van maar liefst 20 jaar. Als u dat wilt, voeren we ook probleemloos een thermografisch onderzoek uit.
 • Ondersteuning bij premieaanvraag
  Uw investering in isolerende en/of vochtwerende ingrepen geeft u recht op premies van verschillende overheden. Maar de aanvraag en administratieve afhandeling is niet altijd evident. Daarom bezorgen wij u niet alleen alle nodige premiedocumenten en facturen, we begeleiden u ook graag op het parcours richting terugbetaling.

Samenwerken met een isolatiespecialist?

Het mag duidelijk zijn: niet zozeer de plaatsing van isolatie, maar klantgerichtheid in zijn meest doorgedreven vorm is dé specialiteit van Ecocoon. En dat moet ook: aangezien wij een klein bedrijf zijn, steunen wij niet op de grootste marketingbudgetten. Uw tevredenheid is onze beste reclame. Wilt u zelf ondervinden hoe wij u kunnen helpen bij de isolatie van uw woning? Laat ons vandaag nog iets weten!

Ecocoon: Specialist in isolatiesystemen

Isolatiesystemen zijn geen vaststaan gegeven: ze evolueren mee met de behoeften van de klant en de mogelijkheden die technologie biedt. Van dat streven naar innovatie heeft Ecocoon zijn missie gemaakt. Daarom maken wij elke dag werk van de meest geavanceerde oplossingen voor problemen met isolatie, vocht en ventilatie, of dak- en gevel.

 

 

Onderzoek naar isolatiesystemen

Innovatie zit in het DNA van Ecocoon: constant streven wij via doorgedreven en consequent onderzoek naar duurzame, ecologische, kwalitatief hoogstaande en kostenefficiënte isolatiesystemen, uitgevoerd met de beste materialen. Want alleen op die manier zijn onze klanten 100 procent zeker van de juiste oplossing. Zo ontwikkelden wij ook al eigen, geregistreerde isolatieoplossingen. Bijvoorbeeld de Ecocons® (waarvoor wij trouwens in 2012 als eerste Belgische aannemer een ATG-certificering behaalden voor de na-isolatie van spouwmuren).

Meer dan isoleren

Die drang naar vernieuwing uit zich niet alleen in onze isolatiesystemen, maar ook in onze dienstverlening. Zo:

 • geven wij onze klanten 20 jaar garantie op onze isolatiewerken.
 • maken wij werk van systematische controle en opvolging én interne en externe monitoring van onze processen.
 • streven wij naar een totaaloplossing die altijd gebaseerd is op een grondige diagnose van uw situatie.
 • investeren wij regelmatig in opleidingen.

Vernieuwend isolatiesysteem in uw woning

Wilt u zelf het comfort ervaren van onze innovatieve isolatiesystemen? Neem dan gerust contact op met onze vertegenwoordiger in uw regio. Hij komt graag langs voor een vrijblijvende diagnose en stelt u op basis daarvan een gerichte isolatieoplossing voor. Tot binnenkort?