Over Ecocoon

Ecocoon: Specialist in isolatiesystemen

Isolatiesystemen zijn geen vaststaan gegeven: ze evolueren mee met de behoeften van de klant en de mogelijkheden die technologie biedt. Van dat streven naar innovatie heeft Ecocoon zijn missie gemaakt. Daarom maken wij elke dag werk van de meest geavanceerde oplossingen voor problemen met isolatie, vocht en ventilatie, of dak- en gevel.

Onderzoek naar isolatiesystemen

Innovatie zit in het DNA van Ecocoon: constant streven wij via doorgedreven en consequent onderzoek naar duurzame, ecologische, kwalitatief hoogstaande en kostenefficiënte isolatiesystemen, uitgevoerd met de beste materialen. Want alleen op die manier zijn onze klanten 100 procent zeker van de juiste oplossing. Zo ontwikkelden wij ook al eigen, geregistreerde isolatieoplossingen. Bijvoorbeeld de Ecocons® (waarvoor wij trouwens in 2012 als eerste Belgische aannemer een ATG-certificering behaalden voor de na-isolatie van spouwmuren).

Meer dan isoleren

Die drang naar vernieuwing uit zich niet alleen in onze isolatiesystemen, maar ook in onze dienstverlening. Zo:

  • geven wij onze klanten 20 jaar garantie op onze isolatiewerken.
  • maken wij werk van systematische controle en opvolging én interne en externe monitoring van onze processen.
  • streven wij naar een totaaloplossing die altijd gebaseerd is op een grondige diagnose van uw situatie.
  • investeren wij regelmatig in opleidingen.

Vernieuwend isolatiesysteem in uw woning

Wilt u zelf het comfort ervaren van onze innovatieve isolatiesystemen? Neem dan gerust contact op met onze vertegenwoordiger in uw regio. Hij komt graag langs voor een vrijblijvende diagnose en stelt u op basis daarvan een gerichte isolatieoplossing voor. Tot binnenkort?