Mijn gevel

 

GEVELBEPLEISTERING

Ons familiebedrijf, met hoofdzetel in Geetbets bij Rummen, is al jarenlang gespecialiseerd in het bepleisteren van gevels – zowel bij nieuwbouw- als renovatiewoningen. Zelfs de meest verweerde gevels kunnen wij onder handen nemen. De voordelen voor u als bewoner zijn heel uiteenlopend:

  • u hebt heel wat mogelijkheden wat betreft kleur en afwerking (korrelstructuur, glad oppervlak … )
  • door de opbouw in verschillende lagen is de isolatie optimaal
  • de bepleistering kan worden aangebracht op elke mortelsoort
  • dankzij ons geschoolde personeel bent u zeker van een kwalitatief hoogstaand resultaat
  • wij werken alleen met hoogstaande producten
  • na het aanbrengen van de bepleistering geven wij uw gevel een vochtwerende behandeling aan de hand van een hydrofobering

Steenstrips plaatsen: heel wat mogelijkheden

Ecocoon is specialist in isolatie- en gevelwerken. Bij de plaatsing van steenstrips komen die twee expertises heel mooi samen. Zo hebben wij decoratieve steenstrips in huis die op isolatie kunnen verwerkt worden. Ze passen perfect op binnen- en buitenmuren en in uw tuinarchitectuur, en zijn kleurvast, vorstbestendig, milieuvriendelijk en ongevoelig voor vervuiling. De steenstrips hebben ook een hoge isolatiewaarde en bestaan in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren. Tot slot kunnen de steenstrips gecombineerd worden met verschillende andere gevelapplicaties, zoals crépi, kalei of hout.

STEENSTRIPS

KALEIEN

Kaleiën: werk voor een vakman

Als het kaleiën goed wordt uitgevoerd, is het resultaat gegarandeerd adembenemend. Ecocoon gaat heel zorgvuldig te werk: eerst controleert onze adviseur ter plaatse de ondergrond, om te zien of er met kalei op kalk of op cementbasis (of een combinatie van beide) moet gewerkt worden. Daarnaast bekijkt hij of de voegen in de orde en de stenen niet vorstgevoelig zijn – indien dat nodig is, stelt hij een voorbehandeling voor.
Bij het kaleiën zelf letten we op details zoals druiplijsten en oversteken. De kalklaag wordt meestal afgewerkt met een kaleiverf die de kleur van uw gevel bepaalt.

Uw gegevens

Uw naam*

Uw e-mail*

Adres*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Keuze*

Regio*

Uw bericht

Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.

 

 

Dringende vraag?

Bel nu!