Vloeren isoleren

Vloeren isoleren

Uw vloer of tussenvloer isoleren levert u driedubbele winst op: u houdt de warmte langer binnen, uw energiekosten gaan omlaag én het geluid in uw woning wordt beter gedempt. Wat meer is: omdat wij voor vloerisolatie gebruik maken van Pur®, dat zwaarder en stabieler is dan de PUR die de concurrenten plaatsen, bent u 100 procent zeker van een fantastisch en voelbaar resultaat – in zomer én winter!

vloeren isoleren - Ecocoon Ecologisch Cocoonen

Vloerisolatie: bijkomende voordelen van Pur®

Pur® gebruiken als materiaal voor vloerisolatie biedt u als bewoner alleen maar voordelen:

  • het materiaal is ongevoelig voor corrosie, rot en schimmel en bevordert zo de levensduur van het gebouw.
  • de Pur® vormt één stijf blok, dat niet meer kan uitzakken, krimpen of afbrokkelen.
  • dankzij de specifieke werkwijze is er achteraf geen sprake van afval- of snijdresten.
  • de plaatsing van deze vloerisolatie gebeurt in minder dan één dag, en na drie minuten is de Pur® volledig uitgedroogd en begaanbaar.

Specifieke expertise in vloeren isoleren

De plaatsing van deze Pur®-isolatie, die in verschillende lagen op de vloer wordt aangebracht, vergt heel specifieke expertise – een foutieve uitvoering kan achteraf niet meer worden hersteld zonder al het materiaal te verwijderen. Daarom heeft Ecocoon speciaal opgeleide vakmannen in dienst, die nauwgezet en met oog voor elk detail deze vloerisolatie realiseren.
Ook wat de voorbereiding bij de plaatsing van deze vloerisolatie betreft, nemen onze specialisten geen enkel risico: ze maken het oppervlak eerst volledig stofvrij en plakken de ramen, deuren en de onderste meter pleisterwerk zorgvuldig af. Deze bescherming reduceert de kans op schade aan het buitenschrijnwerk tot nul (uiteraard kunt u dit alles ook zelf doen en zo enkele manuren werk besparen).

Gratis diagnose voor vloerisolatie

Laat uw vloeren isoleren door een specialist, zodat u nog jarenlang geniet van optimale thermische en akoestische bescherming in uw woning. Ecocoon maakt van uw gebouw graag een echte cocon. Vraag hier uw gratis diagnose aan.