Vloer- en kelderisolatie

Vloeren isoleren

Uw vloer of tussenvloer isoleren levert u driedubbele winst op: u houdt de warmte langer binnen, uw energiekosten gaan omlaag én het geluid in uw woning wordt beter gedempt. Wat meer is: omdat wij voor vloerisolatie meestal gebruik maken van Pur®, dat zwaarder en stabieler is dan de PUR die de concurrenten plaatsen, bent u 100 procent zeker van een fantastisch en voelbaar resultaat – in zomer én winter!

Onze methodes voor vloer- en kelderisolatie

Gelukkig hebben de specialisten van Ecocoon alles in huis om voor u de perfecte vloer- en kelderisolatie te realiseren. Op basis van een doorgedreven (gratis) diagnose kiezen we samen met u uit deze drie methodes de beste voor uw kelderproject:

Isoleren met het Pur-systeem

Het grote voordeel deze isolatietechniek? Wanneer de PUR eenmaal gespoten is, vormt hij één stijf blok vormt dat niet meer kan uitzakken, krimpen of afbrokkelen. Deze isolatie beschermt uw kelder met andere woorden optimaal. Bovendien is dit isolatiemateriaal, dat we in meerdere lagen plaatsen, ongevoelig voor corrosie en rot. Ook van afval- of snijdresten is geen sprake. De plaatsing gebeurt bovendien heel snel.

Isoleren met PIR-platen

Uw kelder isoleren met PIR-platen is iets kost-intensiever, maar u krijgt daar wel een heel verzorgde aanblik voor in de plaats. Isoleren met PIR-platen is wel alleen mogelijk als de ruimte hiervoor hoog genoeg is. In kruipkelders kunnen we deze methode helaas niet toepassen.

Binnenkort ook uw kelder?

Wenst u de beste bescherming voor uw kelder of kruipruimte? Of wilt u eerst weten wat de ideale manier is om deze ruimte te isoleren? Ecocoon helpt u graag. Op basis van een grondige diagnose, die we gratis uitvoeren, vertellen we u alles over uw mogelijkheden. Akkoord? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!