Steenstrips

Steenstrips plaatsen

Steenstrips plaatsen is een heel efficiënte en esthetische manier om uw gevel aan te pakken. De strips vormen een origineel en stijlvol alternatief voor natuur- of bakstenen. Ecocoon heeft de expertise en ervaring in huis om het perfecte resultaat te garanderen.

Troeven van steenstrips

Steenstrips plaatsen geeft u verschillende voordelen:

  • ze zijn handig en snel te plaatsen
  • ze staan voor kwaliteit
  • ze kunnen gecombineerd worden met sierpleisters

Ecocoon werkt hierbij volgens het systeem-Vandersanden, waarbij we eerst isolatie in EPS plaatsen die niet vochtgevoelig is. De steenstrips plaatsen kan voegloos, en u kiest tussen verschillende steenkleuren. De uitvoering door ons vakmannen is uw ultieme kwaliteitsgarantie.

Steenstrips in opbouw

Steenstrips plaatsen: heel wat mogelijkheden

Ecocoon is specialist in isolatie- en gevelwerken. Bij de plaatsing van steenstrips komen die twee expertises heel mooi samen. Zo hebben wij decoratieve steenstrips in huis die op isolatie kunnen verwerkt worden. Ze passen perfect op binnen- en buitenmuren en in uw tuinarchitectuur, en zijn kleurvast, vorstbestendig, milieuvriendelijk en ongevoelig voor vervuiling. De steenstrips hebben ook een hoge isolatiewaarde en bestaan in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren. Tot slot kunnen de steenstrips gecombineerd worden met verschillende andere gevelapplicaties, zoals crépi, kalei of hout.

Onze steenstripsystemen

Deze gevelstrips verenigen op een uitstekende wijze de uitstraling van ‘natuurlijke’ steen met een moderne look of cottagestijl. De steenstrips zijn manueel gemaakte reconstructies van natuurstenen.

  • Eboard en Ebrick
    Met de Eboard- en Ebrick-systemen worden buitenmuren in één keer hoogwaardig geïsoleerd en mooi afgewerkt met bakstenen gevelstrips. Onder de naam Eboard worden de steenstrips, de isolatieplaten, de lijm en de schroeven als losse onderdelen geleverd op uw bouwwerf. E-Brick is dan weer een kant-en-klaar-variant daarvan. De plaatsing van dit laatste systeem kan alleen door een expert als Ecocoon gebeuren.
    Beide systemen kunnen geplaatst worden op beton, bestaand metselwerk, cellenbeton, houtskeletbouw en pleisterwerk. Het resultaat? Een mooie bakstenen muur die u een energiebesparing van 35 à 40 procent oplevert!

Steenstrips in opbouw

Steenstrips plaatsen op uw gevel?

Maken steenstrips binnenkort ook van uw gevel een echt pronkstuk? Ecocoon helpt u graag bij de realisatie. Omdat steenstrips plaatsen één van onze specialiteiten is, bent u zeker van een snel en kwalitatief hoogstaand resultaat. Maak hier een afspraak met de lokale vertegenwoordiger in uw buurt voor een vrijblijvende diagnose van uw gevel!