Gevelreiniging en herstelling

Reinigen van uw gevel

Ecocoon - Gevelreiniging en herstelling

Gevel reinigen: homogeniteit verzekerd

Door de weersomstandigheden en inwerking van het verkeer hebben gevels het zwaar te verduren: scheurvorming, loszittende bepleistering, afbladderende verf door de indringing van vocht, vochtdoorlatende bepleistering … – het is allemaal mogelijk. Gevelherstel en/of het grondig reinigen van uw gevel is dus absoluut noodzakelijk. Ecocoon is de specialist die u zoekt: dankzij onze kwalitatief hoogstaande producten en geëigende reinigings- en hersteltechnieken garanderen wij jarenlang genot van een schitterende en homogene gevel!

Reinigen gevel en gevelherstel: de oplossingen van Ecocoon

Is uw gevel verkleurd of door roet aangetast? Is er sprake van losse voegen of beschadigde bakstenen? Allemaal geen probleem voor de vakmannen van Ecocoon: wij kunnen uw gevel op verschillende manieren reinigen: hogedruk, lage druk, warm of koud water, biozeep … Daarnaast kunnen wij uw voegen over de volledige gevel of plaatselijk kuitslijpen en hervoegen. Ten slotte vervangen we moeiteloos beschadigde bakstenen. Wilt u uw gevel ook een waterwerende behandeling geven? Geen probleem.

Geef uw muur of muren in de betrouwbare handen van Ecocoon. Voor u het weet geniet u van een gevel in blakende gezondheid. Laat iets weten!