Gevelbepleistering

Gevelbepleistering

Ons familiebedrijf, met hoofdzetel in Geetbets bij Rummen, is al jarenlang gespecialiseerd in het bepleisteren van gevels – zowel bij nieuwbouw- als renovatiewoningen. Zelfs de meest verweerde gevels kunnen wij onder handen nemen. De voordelen voor u als bewoner zijn heel uiteenlopend:

 • u hebt heel wat mogelijkheden wat betreft kleur en afwerking (korrelstructuur, glad oppervlak … )
 • door de opbouw in verschillende lagen is de isolatie optimaal
 • de bepleistering kan worden aangebracht op elke mortelsoort
 • dankzij ons geschoolde personeel bent u zeker van een kwalitatief hoogstaand resultaat
 • wij werken alleen met hoogstaande producten
 • onze bepleistering is kleurvast, de eindlaag kan zonder problemen gereinigd worden

Gevelbepleistering: kleurvaste oplossing

Een bijkomend voordeel van het bepleisteren van gevels met onze kwaliteitsproducten is dat dit een heel kleurvaste oplossing is. Zo kunt u bijvoorbeeld na tien jaar de gevel gemakkelijk reinigen en/of herschilderen (eventueel in een nieuwe kleur), en dat op een onderlaag die perfect behouden blijft.

Toepassingen met sierpleisters

Ecocoon is gespecialiseerd in het bepleisteren van gevels als bescherming, maar daarnaast hebben wij ook twee toepassingen met sierpleisters:

 • gevelpleister op cementering
  Hier brengen we pleisters aan op basis van natuurlijke grondstoffen en cement. Deze zijn waterwerend, zelfreinigend én dampopen, wat inhoudt dat ze het binnenklimaat in de woning optimaliseren.
 • gevelpleister op isolatie
  Bij deze oplossing brengen we eerst een isolatielaag aan die koudebruggen wegwerkt én bijdraagt aan een positief E-peil. Vervolgens plaatsen we hier de siliconenpleister op (ook wel synthetische bepleistering of crépi genoemd). Deze siliconenpleister is zelfreinigend, kras- en stootvast, ongevoelig voor algengroei en uiterst waterafstotend. Kers op de taart? De pleisters hebben een egaal regelmatige structuur.

Meer weten over de beste manier om uw gevel te bepleisteren en/of te verfraaien? Neem hier contact met ons op voor een gratis diagnose! Ook voor isolatie- en dakwerken kunt u ons probleemloos inschakelen.