Gevel

Optimale gevelbescherming

Optimale gevel bescherming - Ecocoon ecologisch cocoonen

Ons familiebedrijf, met hoofdzetel in Geetbets bij Rummen, is al jarenlang gespecialiseerd in de bescherming en aankleding van gevels. Geen overbodige luxe: grondige isolatie tegen tocht en vocht zorgt ervoor dat uw leefkwaliteit in alle opzichten gehandhaafd blijft. En een mooie afwerking kan dan weer van uw gevel hét visitekaartje van uw woning maken.

Verschillende vormen van gevelbescherming

‘Gevelbescherming’ en ‘gevelaankleding’ zijn vlaggen die veel ladingen dekken. Vertaald naar Ecocoon betekent dit dat wij véél voor uw gevel kunnen betekenen. Heel concreet kunt u een beroep doen op ons voor:

Gevelbescherming met SlimFort

Voor de bescherming van uw gevel werken wij alleen met de allerbeste producten en methodes. Zoals SlimFort, een nieuw en gepatenteerd isolatiesysteem voor gevels die met esthetische beplating worden afgewerkt. SlimFort vormt de beste isolatieoplossing voor droge gevelbekleding. Omdat de beugels zorgen voor een doorlopende isolatieplaat, het stelwerk gemakkelijk aan te brengen is en het resultaat optimale ventilatie garandeert. De piekfijne afwerking van Ecocoon is daarbij de kers op de taart!

Uw gevel beschermen?

Is uw gevel verouderd en moet hij dringend worden geïsoleerd en/of esthetisch worden aangepakt? Geef ons een seintje via mail of telefoon, wij maken vervolgens werk van optimale gevelbescherming en/of gevelaankleding. Concreet komt onze vertegenwoordiger in uw regio langs voor een vrijblijvende diagnose, op basis waarvan wij u een oplossing voorstellen.

Recente realisaties