Gevel

Optimale gevelbescherming

Ons familiebedrijf, met hoofdzetel in Geetbets bij Rummen, is al jarenlang gespecialiseerd in de bescherming en aankleding van gevels. Geen overbodige luxe: grondige isolatie tegen tocht en vocht zorgt ervoor dat uw leefkwaliteit in alle opzichten gehandhaafd blijft. En een mooie afwerking kan dan weer van uw gevel hét visitekaartje van uw woning maken.

Verschillende vormen van gevelbescherming

‘Gevelbescherming’ en ‘gevelaankleding’ zijn vlaggen die veel ladingen dekken. Vertaald naar Ecocoon betekent dit dat wij véél voor uw gevel kunnen betekenen. Heel concreet kunt u een beroep doen op ons voor:

Uw gevel beschermen?

Is uw gevel verouderd en moet hij dringend worden geïsoleerd en/of esthetisch worden aangepakt? Geef ons een seintje via mail of telefoon, wij maken vervolgens werk van optimale gevelbescherming en/of gevelaankleding. Concreet komt onze vertegenwoordiger in uw regio langs voor een vrijblijvende diagnose, op basis waarvan wij u een oplossing voorstellen.

Gevelbescherming met SlimFort

Voor de bescherming van uw gevel werken wij alleen met de allerbeste producten en methodes. Zoals SlimFort, een nieuw en gepatenteerd isolatiesysteem voor gevels die met esthetische beplating worden afgewerkt. SlimFort vormt de beste isolatieoplossing voor droge gevelbekleding. Omdat de beugels zorgen voor een doorlopende isolatieplaat, het stelwerk gemakkelijk aan te brengen is en het resultaat optimale ventilatie garandeert. De piekfijne afwerking van Ecocoon is daarbij de kers op de taart!

Slimfort®

Slimfort® - Ecocoon

De beste isolatieoplossing voor droge gevelbekleding.

SlimFort is een compleet nieuw en gepatenteerd isolatiesysteem voor gevels die met esthetische beplating worden afgewerkt.

Deze innovatie onderscheidt zich door de toepassing van geïntegreerde beugels. Dankzij deze beugels ontstaat er een doorlopende isolatieplaat zonder onderbrekingen met houten regels. Deze beugels maken bovendien een zeer eenvoudige en snelle plaatsing van de isolatieplaten mogelijk.

Hetzelfde geldt voor het stelwerk. Dit kan dankzij de uitgekiende samenstelling van de beugels door één persoon kinderlijk simpel gerealiseerd worden.

Essentieel voor gevelconstructies is een goede ventilatie achter de gevelbekleding. Bij andere systemen lastig en omslachtig te realiseren. Met SlimFort automatisch aanwezig zonder omkijken.

Met SlimFort bent u daarom altijd verzekerd van een bouwfysisch optimaal presterende gevelconstructie ook op zeer lange termijn.