Plat dak

Plat dak isoleren

Plat Dak - Ecocoon

Uw plat dak isoleren, of ruimer gezegd beschermen, is één van de specialiteiten van LAD dakwerken. Omdat wij heel goed beseffen dat het dak een heel kwetsbare zone is: indien slecht geïsoleerd, kan tot 30 procent van de woningwarmte langs die weg ontsnappen. Reden te meer om werk te maken van platte daken die tiptop in orde zijn!

Hoe Ecocoon/LAD uw dak isoleert

Plat Dak - Ecocoon

Wij maken werk van grondige dakisolatie, in een dikte die u zelf bepaalt. De afwerking gebeurt met het superieure product Restrix®, een combinatie tussen bitumen (roofing) en EPDM (rubber) met een ingewerkt wapeningsnet. Dit product wordt gelast op het dak en dus niet gebrand, zodat er ook geen brandrisico is tijdens de uitvoering. Bovendien is het ook een heel duurzaam product, waarbij we aangepaste dakrandprofielen voorzien. Nog een voordeel: Restrix® kan zowel op nieuwbouw- als renovatiedaken worden gelegd, en ook op bestaande roofing worden aangebracht.

Meer dan uw dak isoleren

Ecocoon/LAD doet meer dan uw plat dak isoleren: u kunt ons ook inschakelen voor de plaatsing van Velux-dakramen en lichtkoepels, of de installatie van dakgoten en regenwaterafvoeren. Ook kleine timmerwerken of de plaatsing van rookgas- en ventilatiedoorvoeren of winddichte onderdaken zijn mogelijk.

Hebt u een plat dak dat u grondig wilt laten isoleren? Of is het dringend aan een opknapbeurt toe? Laat ons iets weten via mail of telefoon, wij laten onze lokale vertegenwoordiger zo snel mogelijk ter plaatse komen voor een gratis diagnose. Op basis daarvan doen we u een isolatievoorstel, dat perfect binnen uw budget past!