Dakwerken

Uw dakspecialist

Dakspecialist - Ecocoon

Deze dakspecialist pakt probleemloos elk dakoppervlak aan. Plat of hellend dak? Kleine dakverfraaiing of grote herstelling? Sowieso zetten wij al onze ervaring en expertise in om van uw dakoppervlak een ‘toppervlak’ te maken.

Uw dak afwerken

Sinds de zomer van 2017 fungeert LAD dakwerken als zusterbedrijf van Ecocoon. Zij versterken het team met hun jarenlange ervaring in de daksector. Samen vormen we één sterk team in de totaal-renovatie van uw woning. 

LAD dakwerken is een dakspecialist die heel goed beseft dat leefcomfort staat of valt met een goed geïsoleerd en afgewerkt dak. Overtollige warmte en koude worden vakkundig buiten gehouden, terwijl de vochtrisico’s tot nul herleid worden. Wie LAD dakwerken engageert, haalt een krak op zijn dak. Die u bovendien standaard 10 jaar garantie geeft!

De troeven van LAD dakwerken

LAD dakwerken werkt alleen met kwalitatief hoogstaande materialen, respecteert de afgesproken termijnen, volgt de werken nauwgezet op, focust op kwaliteit en stelt u als klant altijd voorop. Van de kleinste herstelling tot de grootste dakwerken en van nieuwbouw tot renovatie: hoe dan ook zetten wij ons 100 procent in. U kunt een beroep op ons doen voor hellende en platte daken. En dat altijd op basis van een gratis diagnose. Bel of mail ons voor een afspraak met de vertegenwoordiger in uw buurt!

Meer informatie over onze dakwerken kan u vinden op de website van ons zusterbedrijf LAD dakwerken.

Recente realisaties

Totaal-afwerking

Zolderisolatie – Afwerking met gyproc – Veluxen – Inbouwkasten