Dakwerken

Uw dakspecialist

Deze dakspecialist pakt probleemloos elk dakoppervlak aan. Plat of hellend dak? Kleine dakverfraaiing of grote herstelling? Sowieso zetten wij al onze ervaring en expertise in om van uw dakoppervlak een ‘toppervlak’ te maken.

Uw dak afwerken

Ecocoon is een dakspecialist die heel goed beseft dat leefcomfort staat of valt met een goed geïsoleerd en afgewerkt dak. Overtollige warmte en koude worden vakkundig buiten gehouden, terwijl de vochtrisico’s tot nul herleid worden. Wie Ecocoon engageert, haalt een krak op zijn dak. Die u bovendien standaard 10 jaar garantie geeft!

De troeven van Ecocoon

Ecocoon werkt alleen met kwalitatief hoogstaande materialen, respecteert de afgesproken termijnen, volgt de werken nauwgezet op, focust op kwaliteit en stelt u als klant altijd voorop. Van de kleinste herstelling tot de grootste dakwerken en van nieuwbouw tot renovatie: hoe dan ook zetten wij ons 100 procent in. U kunt een beroep op ons doen voor hellende en platte daken. En dat altijd op basis van een gratis diagnose. Bel of mail ons voor een afspraak met de vertegenwoordiger in uw buurt!

Specialist hellend dak

Een hellend dak of nokdak verdient een specialist zoals Ecocoon. Bij ons kunt u terecht voor een veelheid aan diensten: wij werken aan grote en kleine daken, zijn thuis op nieuwbouw- als renovatiewoningen, en zetten ons even gemotiveerd in voor bescheiden als uitgebreide projecten. Eén ding staat vast: uw hellend dak is ons vak.

Herstellingen aan uw hellend dak

Wij isoleren uw hellend dak tot in de puntjes. Maar ook kleine of grote herstellingswerken aan uw hellend dak zijn een kolfje naar de hand van Ecocoon. U kunt op ons rekenen voor:

  • de herstelling van goten en/of afvoerbuizen
  • de plaatsing van Velux-ramen
  • kleine herstellingen van daken (ook bij platte daken)
  • zinkwerken

Bij dit alles houden we rekening met het materiaal en de kleuren van uw keuze. Vooraleer de werken uit te voeren, komen wij uiteraardter plaatse om uw mogelijkheden te bespreken.

Hellend dak in combinatie met …

Moeten er werken aan uw nokdak worden uitgevoerd, en wilt u die combineren met gevelwerken (hout, leien of pannen aanbrengen, isoleren, sierpleisters of steenstrips inwerken)? Dat is perfect mogelijk. Geef ons een seintje, we bekijken zo snel mogelijk wat we samen kunnen realiseren.

Hellend Dak - Ecocoon

Leisteen dak

Plat Dak - Ecocoon

Plat Dak - Ecocoon

Plat dak isoleren

Uw plat dak isoleren, of ruimer gezegd beschermen, is één van de specialiteiten van Ecocoon. Omdat wij heel goed beseffen dat het dak een heel kwetsbare zone is: indien slecht geïsoleerd, kan tot 30 procent van de woningwarmte langs die weg ontsnappen. Reden te meer om werk te maken van platte daken die tiptop in orde zijn!

Hoe Ecocoon uw dak isoleert

Wij maken werk van grondige dakisolatie, in een dikte die u zelf bepaalt. De afwerking gebeurt met het superieure product Resitrix®, een combinatie tussen bitumen (roofing) en EPDM (rubber) met een ingewerkt wapeningsnet. Dit product wordt gelast op het dak en dus niet gebrand, zodat er ook geen brandrisico is tijdens de uitvoering. Bovendien is het ook een heel duurzaam product, waarbij we aangepaste dakrand-profielen voorzien. Nog een voordeel: Resitrix® kan zowel op nieuwbouw- als renovatiedaken worden gelegd, en ook op bestaande roofing worden aangebracht.

Meer dan uw dak isoleren

Ecocoon doet meer dan uw plat dak isoleren: u kunt ons ook inschakelen voor de plaatsing van Velux-dakramen en lichtkoepels, of de installatie van dakgoten en regenwaterafvoeren. Ook kleine timmerwerken of de plaatsing van rookgas- en ventilatiedoorvoeren of winddichte onderdaken zijn mogelijk.

Hebt u een plat dak dat u grondig wilt laten isoleren? Of is het dringend aan een opknapbeurt toe? Laat ons iets weten via mail of telefoon, wij laten onze lokale vertegenwoordiger zo snel mogelijk ter plaatse komen voor een gratis diagnose. Op basis daarvan doen we u een isolatievoorstel, dat perfect binnen uw budget past!